Bouma & Van Loon

"Als je ons kantoor bezoekt merk je het al: we zijn anders dan anderen. Geen afstand jij wilt met ons samenwerken en wij met jou.

Digitaal declareren, online jaarrekeningen en directe koppelingen met de Belastingdienst, de Kamer van Koophandel, maar ook de grootbanken met de nieuwste verslaggevingsvereisten..

Wij geloven in een accountantskantoor waarmee je kan samenwerken, die je toegevoegde waarde levert, heel even achterom kijkt naar de gerealiseerde cijfers, maar vooral met je meekijkt naar de toekomst.

Kijkend naar hoe je jouw administratie en interne organisatie efficiënter kan inzetten, maar ook hoe je de productiviteit van medewerkers kan verhogen, slim (fiscaal) kan investeren en je weloverwogen keuzes kan maken. Alles in klare en heldere ondernemerstaal.

Wij helpen je graag bij het opzetten of digitaliseren van je gehele bedrijfsadministratie, zorgen graag voor je dat je aan alle minimale wettelijke verplichtingen voldoet zoals het deponeren bij de  Kamer van Koophandel, het jaarlijks vastleggen van de aandeelhoudersvergadering (met ook nog wel alleen jezelf) en het doen van alle fiscale verplichtingen.

Bewoners