Vandaag

VANDAAG biedt kinderopvang die past bij het kind van vandaag. Voor 0-4 jarigen op het kinderdagverblijf (KDV) met Peuterplus als eigentijdse voorbereiding op de basisschool. Voor de kinderen van de basisschool bieden we voorschoolse (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO). Op een aantal plekken bieden we ook tussenschoolse opvang (TSO) aan waarbij kinderen hun eigen boterhammen smeren en er tijd is voor gezelligheid en gesprek. 

De huidige generatie kinderen groeit op  in een snel veranderende samenleving. Flexibiliteit, creativiteit en balans met natuur en leefomgeving worden steeds belangrijker. Alle vormen van opvang van VANDAAG sluiten hierop aan met:

  • kleinschaligheid en persoonlijke aandacht
  • sport en spel, vaak buiten en out of the box
  • rijke leer- en leefomgeving
  • duurzaamheid
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)


En Moar?

Bij de BSO houden we  de vrije (mid)dagen van scholen in de gaten: momenten die nog wel eens vergeten worden. Deze krijgen bij VANDAAG een stimulerende invulling en worden bij de ouders niet in rekening gebracht. Daarnaast brengen wij kinderen tijdens de opvang naar zwemles, muziekles of voetbaltraining. Ook organiseren we regelmatig leuke workshops tijdens een BSO middag of in een schoolvakantie. Daarnaast gaan we ook periodiek met alle kinderen (ook van KDV) naar de schouwburg of een museum. 

Kom gerust eens kijken en kennismaken!
 

OOK EEN KANTOOR HUREN IN DRACHTEN?

Kijk dan op de bedrijfsruimte pagina van Moar! Drachten, plan een bezichtiging of vraag informatie op.

Bewoners