IMAGA

Bij IMAGA dragen we onze eigen kijk op de wereld uit. Hoewel we met liefde elke dag achter de Mac en het schetsblok gaan zitten, zien we online technieken en User Experience of (neuro)marketing strategieën als gereedschappen en niet als doel op zich. Wij geloven dat de focus dient te liggen op factoren die constant en relevant blijven, ook in de vluchtige digitale wereld van vandaag.

Mogelijkheden en ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op, maar zullen altijd draaien om dezelfde constante: onze menselijke natuur. Vandaar dat wij ons bezig houden met het ontdekken en afstemmen op de juiste behoeften en ‘Key User Tasks’ die bezoekers van een website willen uitvoeren.

Wij zetten de (verborgen) wensen en doelen van uw klant centraal en laten de techniek en uw branding deze volgen. Dit noem je Human Centered Design. We lossen problemen op door de mensen waarvoor u werkt centraal te zetten. We halen uw essentie en onderscheidend vermogen boven water zodat mensen juist met u en uw bedrijf een connectie aan gaan. We onderzoeken hoe dat het beste kan en waar er bij u winst te behalen is.

 

OOK EEN KANTOOR HUREN IN LEEUWARDEN?

Kijk dan op de bedrijfsruimte pagina van Moar! Leeuwarden, plan een bezichtiging of vraag informatie op.

Bewoners