teaser r

Moar! Members

Nog niet toe aan een eigen kantoor? Maar wel op zoek naar een representatieve werkplek, vergaderlocatie of trainingsruimte voor je werkzaamheden? Dan bieden wij jou Moar! members.

Moar! members geeft voor een vast bedrag per maand flexibel toegang tot het netwerk, de faciliteiten en partner locaties. Ontdek de meerwaarde van het concept, de a-locaties, het netwerk en de faciliteiten, zonder kantoorhuurverplichtingen. 
 

DOWNLOAD BROCHURE

 


Voordelen

 

1. Meerdere locaties

Als Moar! member heb je meerdere locaties voor het uitkiezen. We hebben bedrijfspanden in Leeuwarden, Drachten, Almere, Heerenveen en Harlingen. Maak flexibel gebruik van de locatie waar jij op dat moment wilt werken/vergaderen.

2. Netwerk

Moar! members is uitermate geschikt wanneer je sneller in contact wilt komen met andere ondernemers, diensten/kennis wilt uitwisselen, ambassadeur wilt zijn voor elkaar en op zoek bent naar verbinding met een netwerk. Moar! members worden betrokken bij alle (netwerk) activiteiten van Moar!

3.Faciliteiten

Parkeren in het centrum? Receptioniste? Dakterras? Iedere locatie waar je als Moar! member kunt werken/vergaderen heeft eigen hoogwaardige faciliteiten en kenmerken. Bekijk via ons reserveringsysteem eenvoudig welke faciliteiten er zijn en welke locatie voor jouw doel geschikt is. Lidmaatschappen:

Members