teaser r
29 januari 2016

Moar! in Rabobankpand Oosterwolde

Al geruime tijd heeft het pand van de Rabobank aan de Veengang 1 te Oosterwolde nauwelijks nog een functie. Rabobank heeft Moar! gevraagd een onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor herbestemming van dit pand.

 

Kansen in regio oosterwolde

Moar! onderzoekt de diverse mogelijkheden voor een thematische herbestemming. De verdubbeling van de N381 en de verdere ontwikkeling van het Ecomunitypark leiden tot toenemende activiteiten in deze regio. “We zien mooie regionale ontwikkelingen in Oosterwolde, een sterke landschappelijke kwaliteit en verbeterde bereikbaarheid. Daar willen we met deze herbestemming graag bij aansluiten.” aldus Andrea Jager, directeur van Moar!.

 

Passende maatschappelijke invulling

Moar Community Concepts BV is gespecialiseerd in de herbestemming van vastgoed. Twee leegstaande kantoorpanden in Drachten en Leeuwarden hebben inmiddels een nieuwe functie gekregen als thematisch bedrijfsverzamelpand. Directievoorzitter Rients Schuddebeurs: “Door de inschakeling van Moar hopen we een passende maatschappelijke invulling en een uiteindelijke koper te vinden voor dit veelzijdige pand in Oosterwolde.”

 

Bron: Rabobank