teaser r


 

Kantoor huren in Drachten

Zoek je een prettige, lichte kantoorruimte met een representatieve entree en gezamenlijke faciliteiten? Kom dan een kantoor huren bij Moar! community Drachten, gevestigd op een A-locatie aan de Berglaan 4, 6 en 8 in hartje centrum. Met uitzicht op het gemeentehuis, stadsschouwburg De Lawei en het centrale busstation. Ook het winkelcentrum en diverse horeca gelegenheden liggen op een steenworp afstand.

 

kantoorpand met GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

In Moar! Drachten zijn veel bedrijven actief in de zakelijke, financieel gerelateerde dienstverlening. Huur je een kantoor bij Moar! Drachten, dan maak je direct deel uit van dit sterke netwerk. Het bedrijfspand heeft als thema's financial,  ICT en (online) marketing om vooral gelijkgestemde huurders aan te trekken. Lees meer over de voordelen van huren vanuit een full service concept.

 

in het centrum van drachten

De kantoren zijn vanaf de A7 en N31/N381 uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het openbaar parkeerterrein Kiryat Onoplein (gratis parkeren) is op 300m afstand gelegen. Verder zijn er diverse andere (betaalde) parkeermogelijkheden op het parkeerterrein direct achter het kantoorpand aan de Opgang of in de tegenover gelegen parkeergarage aan het Van Knobelsdorffplein. Hier is ook het centrale busstation gesitueerd zodat je kantoor ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Huur je een kantoor bij Moar! Drachten? Dan kan je tegen betaling ook een privé parkeerplaats huren. 

 

jouw aanspreekpunt

In opdracht van ICT Vastgoed implementeert Moar! het community concept in Drachten. Moar! regelt de werving van bewoners en we zijn jouw directe aanspreekpunt bij kantoorhuur en bezichtigingen. 


DOWNLOAD BROCHURE BEKIJK DE PLATTEGROND TERUG NAAR LOCATIES

INFORMATIE EN FACILITEITEN

locaties icoontje

Kantoor 

Er zijn 24 kantoren te huur met een oppervlakte vanaf 14m2 verspreid over de 1e, 2e en 3e etage. Huur meerdere kantoren en combineer ze voor extra ruimte. Op de 3e etage is ruimte voor grotere kantoren en creatieve werkplekken. 

faciliteiten icoontje

Gezamenlijke ruimtes

Huur een kantoor en maak gratis gebruik van representatieve gezamenlijke ruimten. Het gebouw is voorzien van een lift en een mooi natuurstenen trappenhuis. In 2016 realiseren we een creatieve vergader- en ontmoetingsruimte in de kelder.

locatie icoontje

Locatie

De kantoren zijn gevestigd aan de Berglaan 4, 6, 8 in het centrum van Drachten. Met uitzicht op het gemeentehuis, stadsschouwburg De Lawei en het centrale busstation. Het winkelcentrum en diverse horeca gelegenheden liggen op steenworp afstand. Kortom, er is altijd bedrijvigheid op dit centrale kruispunt van Drachten.

community icoontje

Community thema

Het thema van dit bedrijfspand is Financial, ICT en (online) marketing. De zakelijke en gezellige sfeer van het karakteristieke pand maakt onderling samenwerken mogelijk. Regelmatig worden er (netwerk) activiteiten georganiseerd om het gebruik maken van elkaars dienstverlening te stimuleren, kennis te delen en ‘mei elkoar’ meer te bereiken. Zonder dat iets moet.

all in one icoontje

All in concept + prijzen

Een kantoor + het basispakket huur je bij Moar! voor een vast bedrag per maand. De verhuurprijzen van een kantoor in Moar! Drachten bedragen vanaf € 260,- per kantoorunit (14m2), exclusief servicekosten (basispakket) € 135,- en BTW.

Bewoners