teaser r

Moar! community leeuwarden kantoorruimte met een thema

Kantoor huren in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een prettig, licht kantoor met een representatieve entree en gezamenlijke ruimten? Een kantoor met mooi uitzicht op het Zuiderplein en het centrum van Leeuwarden? Een kantoor aan de zonzijde of met dakterras? Kom dan een kantoor huren bij Moar! Leeuwarden.
 

kantoorpand met GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

Bij Moar! Leeuwarden zijn veel bedrijven actief in de zakelijke, financieel gerelateerde dienstverlening en ICT. Kom een kantoor huren bij Moar! Leeuwarden en je maakt direct deel uit van een sterk netwerk gelijkgestemde ondernemers. Lees meer over de voordelen van huren vanuit een full service concept.

 
in het centrum van Leeuwarden

De kantoren van Moar! Leeuwarden zijn gevestigd aan het Zuiderplein 4-6 in hartje centrum. Met uitzicht op één van de belangrijkste knooppunten van Leeuwarden en op loopafstand van het bus- en treinstation. Over en langs het plein lopen verkeersaders naar de uitvalswegen Heerenveen/Zwolle (A32), Drachten/Groningen (N31) en de Afsluitdijk/Amsterdam (A31/A7). Huur je een kantoor bij Moar! Leeuwarden? Dan kan je tegen een kleine maandelijkse vergoeding gebruik maken van het parkeerdek.

 
jouw aanspreekpunt

Namens de vastgoedeigenaars beheert Waarborg Vastgoed de bedrijfsruimten op het Zuiderplein. Waarborg Vastgoed beheert ruim 60 kantoorpanden in Groningen, Drenthe en Overijssel waaronder Mediacentrale en Peizerstate.

In opdracht van Waarborg verzorgt Moar! de frontoffice in Leeuwarden. Moar! regelt de werving van bewoners en is jouw directe aanspreekpunt bij bezichtigingen en tijdens de huisvesting. Daarnaast verzorgt Moar! de uitwerking van het community concept.


DOWNLOAD BROCHURE BEKIJK DE PLATTEGROND TERUG NAAR LOCATIES

INFORMATIE EN FACILITEITEN

locaties icoontje
Kantoor en gezamenlijke ruimtes

Er zijn kantoren te huur van 14 m2 tot 250 m2. Praktisch en modern ingericht met uitzicht op het Zuiderplein of binnentuin. De gezamenlijke ruimten bestaan uit: atrium, kantine, entree, vergader- en ontvangstruimten, pantry en toiletten.

faciliteiten icoontje
Extra faciliteiten

Huur een kantoor bij Moar! Leeuwarden en maak gebruik van een receptie en ontvangstruimte, dakterrassen op de derde en eerste etage, een grote bedrijfskantine met tafeltennistafel, een binnentuin en (optioneel) parkeerruimte op het parkeerdek.

locatie icoontje
Locatie

Quartz vind je aan het Van Knobelsdorffplein 2 t/m 20, midden in het centrum van Drachten, schuin tegenover de Lawei. Het winkelcentrum en vele horeca gelegenheden liggen binnen een steenworp afstand. 

community icoontje
Community thema

Thema's van dit bedrijfspand zijn Moar! Financial & ICT. De zakelijke en gezellige sfeer maakt onderling samenwerken mogelijk. Regelmatig worden er  (netwerk) activiteiten georganiseerd voor huurders om kennis te delen en ‘mei elkoar’ meer te bereiken. 

all in one icoontje
All in concept & prijzen

Een kantoor + basispakket huur je voor een vast bedrag p.m. Prijzen zijn afhankelijk van de gewenste m2, kantoorunit, etage, looptijd contract en locatie binnen het pand en gebaseerd op een marktconforme prijs per m2. Wij maken graag een passend aanbod.

Bewoners