teaser r

Nieuw in Drachten: een Marqant pand!

Omdat de eerste Moar! vestiging aan de Berglaan in Drachten uit zijn jasje groeit, hebben we aan de overkant van de straat een nieuw jasje gevonden. Vanaf begin 2019 worden in het voormalige Centrada pand op twee etages kantoorruimte volgens het vertrouwde Moar! full-service principe aangeboden. De naam van het pand wordt omgedoopt naar Marqant.

 

Kantoor huren in het centrum van Drachten

Zoek je een prettige, lichte kantoorruimte met een representatieve entree en gezamenlijke faciliteiten? Kom dan een kantoor huren in Drachten op een A-locatie aan het Van Knobelsdorffplein. Schuin tegenover de Lawei met het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden binnen een paar minuten lopen.

 

Voor wie?

Voor ondernemers in alle maten. ZZP-ers kunnen hier een fijne werkplek vinden en ook grotere kantoren voelen zich hier thuis.

Op dit moment bieden we onderdak aan o.a. de uitzendorganisaties Randstad en Tempo Team, het Friesland College, Just Hamming, Meer Advies,  Van Steinvoorn Assurantieën, Zorg Financials, Kooij Psychologie en InBalans.

 

Goed bereikbaar én midden in het centrum!

Vijf minuten van de A7 en om de hoek het busstation en een parkeergarage: de bereikbaarheid van Marqant is zonder meer uitstekend te noemen. Bovendien wandel je zó het centrum van Drachten in voor een boodschap of een lunch in één van de vele gelegenheden.

Meer informatie vind je op www.marqant-drachten.nl

INFORMATIE EN FACILITEITEN

locaties icoontje

De kantoren

Op de tweede en derde verdieping verhuren we kantoorunits/werkplekken in verschillende grootten (van 10 tot 85 m2). Op de vierde verdieping is in totaal circa 600 m2 beschikbaar, variabel in te delen. De invulling van zowel de ruimte als het huurcontract is maatwerk en volledig af te stemmen op de gebruiker.

faciliteiten icoontje

GEZAMENLIJKE FACILITEITEN

Als huurder kun je gebruik maken van o.a. vergaderruimten, kantine, keuken, koffie/thee, printen en kopiëren. Via twee liften zijn alle verdiepingen bereikbaar, uiteraard kun je ook de (natuurstenen) trap nemen in het chique en lichte trappenhuis.

locatie icoontje

Locatie

Van Knobelsdorffplein 2 t/m 20, midden in het centrum van Drachten, schuin tegenover de Lawei. Parkeren kan om de hoek in de parkeergarage of op één van de vele andere parkeergelegenheden in het centrum. Het winkelcentrum en vele horeca gelegenheden liggen binnen een steenworp afstand. 

community icoontje

inclusief netwerk

Je bent niet alleen, maar samen met je 'huisgenoten'. Dat is niet alleen gezellig en goed voor je netwerk, het werkt ook nog eens veel prettiger dan in je eentje.

all in one icoontje

FULL SERVICE CONCEPT

Je huurt een kantoorunit volgens het full-service concept. De prijs voor een kantoor van gemiddelde grootte (19,4 m2) is € 400,- per maand, exclusief BTW, inclusief alle faciliteiten.

Bewoners