Timing Uitzendburo

De kracht van bedrijven en mensen die doen

"Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien. Daarom doen we er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Want die aanpakkers zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn we al 25 jaar trots op."

Sneller, slimmer en makkelijker werk regelen

"Zowel flexkrachten als opdrachtgevers zijn liever aan het werk, dan bezig met het regelen van werk. Daarom willen we het regelen van uitvoerend werk makkelijker maken. Dat doen we bijvoorbeeld door goede kandidaten en opdrachtgevers voor elkaar beter vindbaar en voorspelbaar te maken."

Oplossingsgericht en no-nonsense

"Alles en iedereen binnen Timing is er op gericht om onze opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. We bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt.  Doorlopend ontwikkelen en verbeteren we onze (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Timing is onderdeel van de ADG-dienstengroep. Met meer dan 700 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 5 van uitzendorganisaties."

www.timing.nl

Bewoners