teaser r

Kantoorruimte huren met extra voordeel


Als bedrijf ben je opzoek naar een efficiënte start en zo weinig mogelijk zorgen. Het Moar! community concept is gericht op ontzorgen. Zodat je kunt inhuizen in je nieuwe kantoorruimte en meteen kan beginnen met werken. Hieronder lees je meer over het huren van een kantoorruimte met de opties van Moar!

 


 

Het basispakket voor een kantoorruimte

Bij het huren van een kantoorruimte van Moar! maak je automatisch gebruik van het uitgebreide basispakket voor een vaste prijs per maand. De volgende voorzieningen zijn opgenomen in het basispakket*:

• Gas, water, elektrisch
• Schoonmaak van kantoorruimte
• Koffie- en theevoorzieningen
• Snelle internetverbinding via een glasvezelnetwerk (plug and play)
• Printmogelijkheden
• Gebruik van gezamenlijke ontvangst- en vergaderruimten met presentatiemogelijkheden

*Voor grotere bedrijven gelden op een aantal punten andere voorwaarden. Daar waar mogelijk sluiten we aan bij de standaard Moar! voorzieningen uit het basispakket. 

 


 

kantoorruimte met Gezamenlijke faciliteiten

De gezamenlijke ruimtes in het kantoorpand (standaard inbegrepen bij het huren van een kantoorruimte) bestaan uit ontvangstruimtes (+ receptie in Leeuwarden), grote en kleine vergaderruimtes (inclusief presentatiemogelijkheden), atrium, pantry's, binnentuin*, dakterras* en kantine*.

*afhankelijk van locatie

 zichtbaarheid van je kantoorruimte

Als je een kantoorruimte huurt bij Moar! krijgt je bedrijf een vermelding met logo en kantoorpresentatie op onze website. Daarnaast wordt de zichtbaarheid in het kantoorpand geregeld met een logo bij de entree, op routing borden en bij je eigen kantoorruimte. Ook worden nieuwe bewoners voorgesteld in de interne nieuwsbrief. Optioneel zijn er (tegen betaling) extra reclamemogelijkheden in het kantoorpand mogelijk. 

 


 

Overige opties 

Via het uitgebreide netwerk van Moar! zijn tegen een scherp tarief extra opties mogelijk om je bedrijf te ontzorgen. Lees hieronder over de optionele extra diensten/voorzieningen bij het huren van een kantoorruimte. 

OPTIONEEL

voip icoontje

Voip

Ook graag een goede en goedkope telefonie oplossing via een ‘vast’ nummer? Bereikbaar via een vast telefoonnummer en besparen op telefoonkosten? Dat kan! Voip telefonie is een moderne digitale oplossing met een gemiddelde besparing van 30% op telefoonkosten en een naadloze aansluiting op de beschikbare automatisering.

werken icoontje

Het nieuwe werken

Flexibel werken is inmiddels helemaal ingeburgerd. Of je nu op kantoor bent, op vakantie of vanuit huis werkt, je wilt altijd online beschikking over bestanden en programma’s. Via betaalde online werkplek worden er dagelijkse backups geregeld, zijn je datagegevens optimaal beveiligd en geen licentiekosten meer voor de gangbare MS Office® pakketten.

kantoor icoontje

Inrichting bedrijfsruimte

Standaard zijn de gezamenlijke ruimten en entrees van onze panden representatief ingericht. Wil je ook aansluiten bij de moderne frisse Moar! inrichting in je eigen kantoor? Wij regelen graag jouw ergonomische werkplek voor op kantoor of thuis. Kwalitatief hoogwaardig meubilair met een tweede leven, dus helemaal circulair! Voor grotere ondernemingen maken wij graag een plan op maat.
secretariaat icoontje

Communicatie en marketing ondersteuning

Een kleine onderneming betekent veel zelf doen, ook op gebied van marketing en communicatie. Moar! is graag een verlengstuk van je organisatie. Onze deskundige grafisch designer en marketingprofessional staat klaar om je te ondersteunen tegen een gereduceerd intern tarief. 

paperclip

Office Supplies en bureau-accessoires

Voortaan jouw office supplies op locatie geleverd krijgen, dit kan! Pennen, markers, plakband, schrijfwaren of printpapier. Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest voorkomende kantoorartikelen en handigste bureau-accessoires die je via ons kunt bestellen.

Referenties