teaser r
17 juli 2017

Moar! community in kantoorpand Almere Stad

Moar! maakt meer meters! Dit keer in het midden van het land, waar Moar! gaat uitbreiden met een nieuwe locatie aan de Spoordreef 20-38 in Almere. Metropoolstad Almere staat al jaren in de top 10 van leegstandgemeenten in Nederland. Moar! gaat de uitdaging aan en gelooft in de gunstige ligging en bereikbaarheid van Almere tegen opzichte van steden als Amsterdam en Utrecht. Met deze nieuwe vestiging is Moar! officieel de Friese grens over!

Centraal en bereikbaar

Moar! Almere ligt op een A-locatie aan de Spoordreef 20-38 in hartje Almere Centrum. Een Moar! locatie voor ondernemende huurders die op zoek zijn naar een representatieve kantoor- en vergaderruimte. Het pand bestaat uit vier bouwlagen van elk ca. 950 m2 voor de zorgsector en zakelijke dienstverlening. Met goede uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht, voldoende parkeergelegenheid en ligging nabij Station Almere Centrum zijn de kantoren uitstekend bereikbaar voor huurders en bezoekers.

Urban style

Het pand wordt nu verbouwd en is naar schatting eind oktober gereed voor huurders. Spoordreef 20-38 krijgt een trendy, urban style uitstraling met modern ingerichte kantoren en vergaderruimtes. De diverse kantoren variëren van 15m2 tot 950 m2. Twee etages zijn beschikbaar voor het full service concept, de overige verdiepingen voor bedrijven die grotere metrages wensen. Moar! members kunnen in de gezamenlijke kantoorruimte terecht voor flexibel werken en trainingen. Samenwerken en kennis delen is de kracht van het Moar! concept, dat net als op de locaties in Leeuwarden en Drachten, ook in Almere wordt doorgevoerd.

Bezichtiging

Een kantoor, flexibele werkplek of vergaderruimte huren in Almere kan vanaf november 2017. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Andrea van der Werf van Moar! via T: 085 273 63 94.

Direct aanmelden voor een bezichtiging of de Grand Tour open dag: www.moarcommunity.nl/aanmelden.