teaser r
7 december 2018

Nieuw: Marqant aan het Van Knobelsdorffplein in Drachten

Vijf jaar geleden stonden we voor de uitdaging om iets met drie leegstaande verdiepingen van de Friesland Bank aan de Berglaan in Drachten te gaan doen. De verdiepingen werden opgedeeld in afzonderlijke kantoorruimtes, speciaal geschikt voor ZZP-ers en kleinere bedrijven. Dit was de start van het Moar! Community Concept: kantoorverhuur met full-service en gezamenlijke faciliteiten.

Een Marqant pand

Omdat de vraag in Drachten blijft groeien en inmiddels alle verdiepingen volledig bezet zijn, slaat Moar! zijn vleugels uit naar de overkant van de straat. Het voormalige Centrada Pand is omgedoopt tot Marqant wordt op dit moment geschikt gemaakt voor verhuur. In deze locatie aan het Van Knobelsdorffplein worden op de tweede en derde verdieping worden kantoren verhuurd volgens het vertrouwde Moar! Concept.

Zoals je gewend bent van Moar! betekent dit dat je een representatieve werkplek huurt op een A-locatie, goed bereikbaar over de weg en met het openbaar vervoer, op loopafstand van het stadscentrum. De gezamenlijke voorzieningen  deel je met je ‘huisgenoten’, zodat je automatisch ook al deel uitmaakt van een netwerk van ondernemers.

meer informatie: www.marqant-drachten.nl 


artist impression van de nieuwe stijl