teaser r

Bezoek onze kantoorruimtes

 

Locatie kantoorruimte Drachten

Bezoekers kunnen Moar! Drachten bereiken vanaf de A7 en N31/N381 met eigen vervoer. Het openbaar parkeerterrein Kiryat Onoplein (gratis parkeren) is op 300m afstand gelegen. Verder zijn er diverse andere (betaalde) parkeermogelijkheden op het parkeerterrein direct achter het pand aan de Opgang of in de tegenover gelegen parkeergarage aan het Van Knobelsdorffplein. Hier is ook het centrale busstation gesitueerd.

 

Locatie kantoorruimte Almere

Moar! Almere is goed te bereiken via de A6/ N702 en de A1 of A27. Parkeren kan in de naastgelegen Leerlinggarage op 100m loopafstand van het pand. Er zijn ook (betaalde) parkeermogelijkheden rondom het pand of in parkeergarages, zoals de Muntgarage of Krakelinggarage. Het centrale bus- en treinstation ligt op 7 minuten loopafstand.

 

Locatie kantoorruimte Leeuwarden

Bezoekers voor Moar! Leeuwarden of één van de bewoners kunnen parkeren achter het pand op het parkeerdek (vooraf melden bij de receptie via 085 273 63 94). Om het parkeerdek te bereiken neem je de afslag bij restaurant TAO, schuin tegenover het station. Vervolgens kan je het parkeerdek oprijden bij de ijzeren hekken. Er zijn ook (betaalde) parkeermogelijkheden rondom het pand of in parkeergarages. Het centrale bus- en treinstation ligt op 5 minuten loopafstand.