teaser r

 

Kantoor huren in Almere

Zoek je een prettige, lichte kantoorruimte met een moderne inrichting en gezamenlijke faciliteiten? Kom dan een kantoor huren bij Moar! Almere, gevestigd op een A-locatie aan de Spoordreef 20-38, in hartje centrum. Dichtbij Station Almere Centrum en het Gemeentehuis. Ook City Mall Almere en diverse horeca gelegenheden liggen op een steenworp afstand.


kantoorpand met gelijkgestemde ondernemers

In Moar! Almere zijn veel bedrijven actief in de zakelijke, financieel en online gerelateerde dienstverlening. Huur je een kantoor bij Moar! Almere, dan maak je direct deel uit van dit sterke netwerk. De eerste etage heeft als thema People en Care en biedt ruimte aan zorggerelateerde bedrijven, trainers en coaches. De tweede etage is geschikt voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening, ICT en online (marketing). Op de derde en vierde etage zijn kantoren beschikbaar voor grotere bedrijven die op specifieke onderdelen gebruik willen maken van de Moar! faciliteiten en service. Lees meer over de voordelen van huren vanuit een full service concept op de eerste en tweede etage.

 

in het centrum van Almere

De kantoren zijn vanaf de A6/ N702 uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Almere is eenvoudig filevrij te bereiken, heeft een centrale ligging in Nederland en is daarmee een uitstekend alternatief voor Amsterdam en Utrecht als kantoorlocatie. Het parkeerterrein Leerlinghof is op 100m afstand gelegen. Verder zijn er diverse andere betaalde parkeermogelijkheden in de Muntgarage en Krakelinggarage. Het centrale bus- en treinstation ligt op 5 minuten loopafstand, zodat je kantoor ook per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is. Ook is het mogelijk een parkeerplaats jaarabonnement te regelen.    
 

INFORMATIE EN FACILITEITEN

locaties icoontje
Kantoor en gezamenlijke ruimtes

Er zijn kantoren te huur van 14 m2 tot 1000 m2. Praktisch en modern ingericht met uitzicht op het kantorenhart en winkelcentrum van Almere Stad. De gezamenlijke ruimten bestaan uit: entree, vergader- en ontvangstruimten, pantry en toiletten.

faciliteiten icoontje
Extra faciliteiten

Huur een kantoor bij Moar! Almere en maak gebruik van de gezamenlijke ontvangst- en vergaderruimten op de eerste en tweede etage. Een jaarabonnement parkeren is optioneel.  

locatie icoontje
Locatie

Moar! Almere is gevestigd aan Spoordreef 20-38 in het centrum. Met uitzicht op het stadshart van Almere, op 5 minuten lopen van het bus- en treinstation. Het winkelcentrum en vele horeca gelegenheden liggen op steenworp afstand.

community icoontje
Community thema

Thema's van dit bedrijfspand zijn People & Care, Financial, ICT en (online) Marketing. De zakelijke en gezellige sfeer maakt onderling samenwerken mogelijk. Regelmatig worden er (netwerk) activiteiten georganiseerd voor huurders om kennis te delen en ‘mei elkoar’ meer te bereiken.

all in one icoontje
All in concept & prijzen

Een kantoor + basispakket huur je voor een vast bedrag p.m. Prijzen zijn afhankelijk van de gewenste m2, kantoorunit, etage, looptijd contract en locatie binnen het pand en gebaseerd op een marktconforme prijs per m2. Wij maken graag een passend aanbod.

Bewoners