menu

de meermakers van moar!

menu

Marqant Drachten

Kantoorruimte huren in
drachten

Alle kantoren  op A-locaties Vele verhuurmogelijkheden Extra faciliteiten en diensten Inclusief service- en schoonmaakdienst Creatieve Office-concepten

Locatie

Drachten

Marqant Drachten is dé ideale plek voor bedrijven die zich willen vestigen in het centrum van Drachten. Op een absolute A-locatie aan het Van Knobelsdorffplein met uitzicht op Theater De Lawei.

contact

Van Knobelsdorffplein 2-20, Drachten

stel je voor...

Heineken Noord Nederland
Mentaalbeter
Opdidakt
Meer Advies
Marloes Levelink
Energyc
Keynetic
Timing
StaatvanDienst
Leergeld Friesland Oost

over moar! drachten

een bruisende locatie

De kantoren in het Marqant gebouw zijn er voor ondernemers in alle soorten en maten. Het pand, voorheen bekend als Centrada, kent vier bouwlagen van elk 560 m2. De eerste twee etages zijn bestemd voor grotere organisaties. Als huurder maakt u gebruik van de fullservice dienstverlening van Moar! Zoals de kantoorinrichting, ICT-diensten, de koffievoorziening en de Moar! sidedishes.

De derde en vierde verdieping zijn gereserveerd voor professionele eenmansbedrijven. De afzonderlijke kantoorunits variëren tussen 19 en 120m2. Door de plezierige open structuur en de gezamenlijke faciliteiten is de kans groot dat je hier snel je netwerk kunt vergroten.

kom huren bij moar!

informatie

Moar to know...

Moar! Community Drachten is uitstekend bereikbaar. Vanaf de A7 is de locatie binnen vijf minuten te bereiken. Parkeren kunt u in de parkeergarage om de hoek, vlak bij het busstation.

Vanuit het kantoor wandel je zó het centrum van Drachten in voor een boodschap of een lunch in één van de vele eetgelegenheden.

plattegrond & mogelijkheden

Net dat beetje moar

Uitgelicht: de buren

Lees hieronder over hoe onze buren in Marqant Drachten deze locatie ervaren

het verhaal van

Heineken

‘Compleet ontzorgen gaf de doorslag bij de keuze voor de kantoren bij Marqant’

Kantoorinrichting, ICT diensten

Frank Veerman

Regiodirecteur

voel je welkom

kantoorruimte huren in drachten

Heb je interesse om een kantoor te huren in het centrum van Drachten? Moar! Community Drachten nodigt je uit om eens een kijkje te komen nemen. Stel je voor!

contact

Van Knobelsdorffplein 2-20, Drachten

stel je voor...

ondernemen, ontmoeten, netwerken

Bekijk andere locaties

Onze sprankelende locaties bevinden zich altijd op een a-locatie, zijn goed bereikbaar. Je bevind je in een netwerk van gelijkgestemde ondernemers en laat je ontzorgen door onze smakelijke sidedishes.