menu

de meermakers van moar!

menu

Vastgoedbeheer

waardecreatie

Alle kantoren  op A-locaties Vele verhuurmogelijkheden Extra faciliteiten en diensten Inclusief service- en schoonmaakdienst Creatieve Office-concepten

Waardecreatie en ontzorging voor vastgoedeigenaren

leegstand kost geld

Bij de Meermakers van Moar! kun je terecht voor waardecreatie en ontzorging op het gebied van vastgoedbeheer, kantoorconcepten en revitalisatie. Op deze pagina kom je meer te weten over Moar!

een winstgevend kantoorconcept

Als vastgoedeigenaar is het belangrijk om verval of leegstand van je pand te voorkomen. Met een leegstaand pand loop je immers inkomsten mis en blijven de vaste lasten en belastingen komen door je kantoorpand te revitaliseren en te voorzien van een exclusief kantoorconcept wordt je pand weer winstgevend én hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van huurders of het beheer van het pand; dit tegen een aantrekkelijke en duurzame oplossing.

wij maken er meer van

regulier beheer

Beheer van vastgoed voor betrokkenheid en expertise
Als vastgoedeigenaar wil je dat jouw pand goed onderhouden wordt en dat er regelmatig aandacht voor is. Bij ons voeren we vastgoedbeheer op locatie uit met betrokkenheid en expertise, niet op afstand. We passen op de toko zoals we dat zelf ook zouden willen; met oprechte betrokkenheid.


Ons team heeft alle expertise in huis; hierdoor zijn wij in staat zéér snel te kunnen schakelen. We hebben onze eigen schoonmaakdienst en zorgen voor alles in-house!

ga leegstand tegen met Moar!

werkwijze

vastgoedbeheer in 3 stappen

1: Vooraf
Onze werkwijze begint met een kennismaking en bezichtiging van de beoogde locatie. Hierbij maken wij een inventarisatie van de visual inrichting en het vlekkenplan voor een uniforme inrichting. Hierbij werken wij nauw samen met een interieurarchitect. Daarnaast maken wij een kostenoverzicht en investeringsplan, zowel intern als extern, inclusief faseringen voor eventuele verbouwingen en verduurzaming. Een verkorte marktanalyse van potentiële doelgroepen en een vergelijking met aanbod van kantoorconcepten is hierbij onmisbaar. Uiteraard maken wij ook een huurstroomberekening en verkoopprijslijsten om uw rendement te optimaliseren. Ons plan van aanpak is dan ook compleet en gaat van start.
2: Tijdens
Wij zetten uw wensen en visie voorop bij verbouwingen en inrichting. Ons in-house team verzorgt marketing en commerciële strategieën om de locatie te promoten. We streven naar optimale huurprijzen en rendement voor huidige huurders, met focus op hun tevredenheid en groei. Nieuwe huurders worden vakkundig begeleid en ingehuisd, met aandacht voor een gebalanceerd huurdersbestand. We bevorderen ook connecties tussen huurders door ons netwerk te onderhouden en groei te faciliteren. Onze complete dienstverlening streeft naar het optimaliseren van uw vastgoedrendement.

Kortom, wij zetten ons in voor een complete dienstverlening en het optimaliseren van uw rendement op vastgoed. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw doelstellingen te behalen.
3: Resultaat & nadien
Door een gezonde balans tussen kleine en grote huurders ontstaat een gedifferentieerde huurstroom, hierdoor wordt de kwetsbaarheid verminderd.

Nadien: Onderhoud van het netwerk, faciliteren groei binnen de bestaande huurders