menu

de meermakers van moar!

menu

over ons

de meermakers

Alle kantoren  op A-locaties Vele verhuurmogelijkheden Extra faciliteiten en diensten Inclusief service- en schoonmaakdienst Creatieve Office-concepten

over ons

al 10+ jaar de meermakers

Wij voelen een diepe passie voor het creëren van verbindingen en het zien ontstaan van netwerken met een doel. Ons enthousiasme groeit wanneer we aan een netwerk structuur en inhoud kunnen geven, waarbij we geloven in het principe “samen staan we sterker”. Oftewel de 1 en 1 is 3-gedachten. Bij al onze locaties streven we naar oprechte betrokkenheid en een positieve sfeer. We moedigen onze huurders aan om elkaar op te zoeken en gezamenlijke activiteiten te ondernemen, want we geloven dat samenwerken de sleutel is tot vooruitgang.

”Aan leegstaande kantoorpanden voegen wij graag waarde toe door bezieling te brengen in een pand. Met een creatieve aanpak realiseren wij moderne kantoorconcepten. Ook voor een tijdelijke herbestemming naar bijvoorbeeld wonen of andere functies kun je bij ons terecht. Wij draaien ons hand niet om voor inventieve bouwkundige oplossingen voor sanitair of keukeninrichtingen en verzorgen complete inrichtingen en bouwbegeleiding.”