menu

de meermakers van moar!

menu

vergader & ontmoetingsplekken

niets moet, alles mag

Alle kantoren  op A-locaties Vele verhuurmogelijkheden Extra faciliteiten en diensten Inclusief service- en schoonmaakdienst Creatieve Office-concepten

meer moar!

vergader & ontmoetingsplekken

Zo zie je, proef je en voel je het DNA van je organisatie overal in terug. Dat werkt een stuk prettiger!

Dat werkt een stuk prettiger!

omschrijving

Vergaderruimtes
Op zoek naar een stijlvolle en complete vergader- of ontmoetingsplek? Moar! biedt je multifunctionele ruimtes die helemaal ingericht zijn voor jouw zakelijke afspraken. Of je nu met collega’s wilt overleggen, een presentatie moet geven of klanten wilt ontvangen. Bij Moar! heb je alle voorzieningen bij de hand.


Onbezorgd ontmoeten
Wij zorgen ervoor dat je niets tekortkomt. Huur je bij ons de vergaderruimte dan is dat inclusief verse bonenkoffie en thee, plus het gebruik van de aanwezige presentatiemiddelen. Voor catering, lunch en borrel maken we graag een offerte op maat. En het beste van alles is dat onze vergader- en ontmoetingsruimtes zich bevinden op goed bereikbare A-locaties in Drachten en Heerenveen.

Dat smaakt naar moar!

Andere huurdersdiensten

Verhuur van kantoorruimtes gaat bij ons verder dan het innen van de maandelijkse huur. Daarom wijzen we je graag op onze huurdersdiensten, meer Moar! De extra services die je verblijf nog aantrekkelijker maken.