menu

de meermakers van moar!

menu

Revitalisatie vastgoed en inrichtingen

geef uw object een metamoarfose

Alle kantoren  op A-locaties Vele verhuurmogelijkheden Extra faciliteiten en diensten Inclusief service- en schoonmaakdienst Creatieve Office-concepten

Waardecreatie en een gegarandeerde huurstroom

Revitalisatie vastgoed en inrichtingen

Moar! brengt ziel in een pand…. Ons concept brengt gegarandeerd huurstroom op gang en creëert waarde voor leegstaande kantoren. Het pand dat in beheer wordt genomen door de meermakers wordt stapsgewijs gerevitaliseerd en geschikt gemaakt voor multi-tenant gebruik. 

Of wil je graag slimme oplossingen voor een andere of tijdelijke herbestemming? Voor diverse opdrachtgevers als Gemeente Smallingerland en Gemeente Amsterdam hebben wij crisis noodopvang locaties ingericht voor Oekraïne vluchtelingen. 

wij maken er meer van

ontmoet de makers van moar!

Door ons jarenlange expertise hebben de Meermakers zich bewezen in revitalisatie van leegstaande kantoorgebouwen; ook andere functies voor leegstaande kantoorgebouwen kunnen wij onderzoeken. Denk aan marktonderzoek, advies middels een uitgebreid netwerk vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars.

Een maatschappelijk project waarin het concept van Moar! zich ook bewezen heeft, betreft het revitaliseren van een oud kantoorpand met als doel ‘wonen voor vluchtelingen’ op diverse locaties.

ga leegstand tegen met Moar!

vluchtelingen locaties

noodlocaties

Opvanglocatie voor vluchtelingen

In opdracht van onder andere gemeente Smallingerland en Amsterdam hebben wij op diverse plekken crisisnoodopvang locaties voor Oekraïne vluchtelingen gerealiseerd. Panden die op de nominatie staan voor sloop of herontwikkeling kunnen tijdelijk nog gebruikt worden voor wonen. 

Met vaste partners hebben wij inmiddels ruime ervaring met slimme oplossingen voor verouderde installaties, brandveiligheid, kamerinrichtingen en sanitaire voorzieningen en centrale keukens. Van ideeënvorming tot aan projectmanagement en financiële verantwoording. 

Heb jij ook een pand wat mogelijk geschikt is? Informeer naar ons netwerk en de mogelijkheden.

vluchtelingen locaties

DIENSTEN

meer informatie?

Opgeleverde revitalisatie van vastgoed en inrichtingen

metamoarfose

Opgeleverde metamoarfoses van complete panden, projectmanagement en uitvoering van a-z voor vastgoedeigenaren.

Vastgoedeigenaar

metamoarfose van

Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Oekraïne Opvanglocatie
Vastgoedeigenaar

metamoarfose van

Van der Meer

Van der Meer

Moar! Drachten
Vastgoedeigenaar

metamoarfose van

EastKant B.V.

EastKant B.V.

EastKant
Vastgoedeigenaar

metamoarfose van

Van Der Meer B.V.

Als gebouweigenaar sprak het concept van Moar! mij direct aan. Moar! voegt waarde toe aan de marketingmix elementen “Product” ,...

Van Der Meer B.V.

Marqant Drachten