menu

de meermakers van moar!

menu

Moar! Drachten

Kantoorruimte huren in
drachten

Alle kantoren  op A-locaties Vele verhuurmogelijkheden Extra faciliteiten en diensten Inclusief service- en schoonmaakdienst Creatieve Office-concepten

Locatie

Drachten

Moar! Drachten is gevestigd aan de Berglaan 4, 6 en 8 in hartje centrum. Over A-locatie gesproken. Je hebt uitzicht op het gemeentehuis, stadsschouwburg De Lawei en het centrale busstation. In het karakteristieke pand was voorheen de Friesland bank gevestigd. Daarom vind je nog een verrassende kelderruimte met oude bankkluizen en coupontelkamertjes.

contact

Berglaan 4, 6 en 8
Drachten

stel je voor...

FFTINT FFT Veenwouden
Easymeeting.nl
Arbodienst Psion
Uw Financieel Kompas Moar! Drachten (1)
Uw Financieel Kompas Moar! Drachten
Organic Agency Moar! Drachten
Yvon Notariaat

over moar! drachten

een bruisende locatie

Veel huurders zijn actief in de financiële dienstverlening en vormen echt een community. Door de gemoedelijke sfeer van het karakteristieke pand zijn er dan ook een aantal samenwerkingsverbanden ontstaan. Dat zien wij graag en daarom faciliteren we de gezamenlijke activiteiten waar we kunnen.

Het pand bestaat uit 4 bouwlagen van ieder 350m². De eerste etage is gereserveerd voor kleine professionele eenmansbedrijven. De begane grond en de tweede en derde etage zijn bestemd voor grotere huurders.

kom huren bij moar!

informatie

Moar to know...

Moar! Community Drachten is uitstekend bereikbaar. Vanaf de A7 is de locatie binnen vijf minuten te bereiken. Parkeren kunt u in de parkeergarage om de hoek, vlak bij het busstation.

Vanuit het kantoor wandel je zó het centrum van Drachten in voor een boodschap of een lunch in één van de vele eetgelegenheden.

plattegrond & mogelijkheden

Net dat beetje moar

Uitgelicht: de buren

Lees hieronder over hoe onze buren in Moar! Drachten deze locatie ervaren

voel je welkom

kantoorruimte huren in drachten

Heb je interesse om een kantoor te huren in het centrum van Drachten? Moar! Community Drachten nodigt je uit om eens een kijkje te komen nemen. Stel je voor!

contact

Berglaan 4, 6 en 8
Drachten

stel je voor...

ondernemen, ontmoeten, netwerken

Bekijk andere locaties

Onze sprankelende locaties bevinden zich altijd op een a-locatie, zijn goed bereikbaar. Je bevind je in een netwerk van gelijkgestemde ondernemers en laat je ontzorgen door onze smakelijke sidedishes.