menu

de meermakers van moar!

menu

Kantoorinrichting

goed geregeld.

kopen of huren  bedenken van creatieve kantoorinrichtingen  oog voor circulariteit en duurzaamheid  bouwbegeleiding ontzorgen  uitvoering door eigen serviceteam  afleveren op locatie

Sidedish

kantoorinrichting

Bij Moar! vinden we dat een kantoor meer is dan alleen een werkplek. Als huurder heeft u een werkomgeving nodig waar u zich thuis voelt. Waar u alle ruimte heeft om uw creativiteit en productiviteit te laten bloeien.

Een belangrijk onderdeel is de inrichting en uw kantoormeubilair. Ook hierin kunnen we u goed adviseren. Van degelijk tot design. Van duurzame tot ergonomische wensen. Voor elk gewenst kantoorconcept denken we graag met u mee voor de beste oplossing.

Dat werkt een stuk prettiger!

WERKWIJZE

Op basis van jouw wensen bepalen wij de meest optimale indeling van het kantoor en meubilair. Bekijken wat hergebruikt kan worden en nieuw moet worden toegevoegd. En jouw huisstijl? In een moadboard of met met praktijkvoorbeelden krijg je snel een beeld van jouw toekomstige werkplek.

Bij Moar! kun je je complete kantoorinrichting ook aanschaffen. Het project financieel en bouwtechnisch laten begeleiden of laten uitvoeren door onze betrokken vastgoedteam. Handige adressen en een netwerk van kantoorinrichters.. zeg het maar.

Het is zelfs mogelijk om het meubilair te huren. Hieronder ons aanbod. Vind je niet wat je zoekt? Vraag het ons! We vinden altijd een manier om wensen te vervullen.

 

opgeleverde inrichtingen

metamoarfose

Een metamoarfose van jouw kantoorruimte, zoals Heineken (gesitueerd in Drachten) het omschrijft, een hogere gevoelstemperatuur. Geef jouw kantoorruimte meer karakter, gevoel, een ziel met een metamoarfose. 

Huurder

metamoarfose van

DBC

Huurder

metamoarfose van

Heineken

Moar! geeft ons kantoor een hogere gevoelstemperatuur

Heineken

Marqant Drachten

Dat smaakt naar moar!

Andere sidedishes

Verhuur van kantoorruimtes gaat bij ons verder dan het innen van de maandelijkse huur. Daarom wijzen we je graag op onze huurdersdiensten, meer Moar! De extra services die je verblijf nog aantrekkelijker maken.